parallax background

Múzeumbaráti Kör


Csatlakozzon a Magyar Földrajzi Múzeum Múzeumbaráti Köréhez Ön is. Ezzel részese lehet egy kulturális baráti körnek, és még kedvezményeket is kaphat kiadványaink és belépőjegyeink árából.

 

A Magyar Földrajzi Múzeumban 1984 óta működik a Múzeumbarát Kör, melynek elsődleges célja a tudományos ismeretterjesztés, s ennek keretében rendszeresen szervez előadásokat. A Múzeumbarát Köri tagok Tagkártyát kapnak, mely az alábbi kedvezményre jogosítja tulajdonosát:

A Világjáró Esték előadásai ingyenes látogatása (kártya nélkül a belépő 500 Ft)

Meghívó, hírlevél küldése programjainkról

Ingyenes belépés a múzeum állandó kiállításaira

Ingyenes belépés az időszaki kiállításra

Tagdíjfizetés módjai:

Az éves tagdíj 2000 Ft, melyet utalással a 11784009-16792654 (OTP Bank) számlaszámra, vagy a múzeumban H–Cs: 8:30–16:30, P: 8:30–14:00-ig, illetve a Múzeumbarát Köri előadások előtt fizethetnek be. A banki befizetésnél a közlemény rovatba kérjük, írja be: „Múzeumbarát Kör tagdíj”.


Amennyiben tagja szeretne lenni a Magyar Földrajzi Múzeum Múzeumbarát Körének, akkor személyesen (2030 Érd, Budai út 4.) vagy az info@foldrajzimuzeum.hu e-mailcímen jelentkezhet.

Jelentkezés online

  Adja meg Nevét

  E-mail címe  ÖSSZES KIÁLLÍTÁSUNK

  Kiállításainkon megismerhetik a jeles magyar utazók munkásságát, a Kárpát-medence kutatásának történetét, valamint Érd múltját és természeti értékeit.


  Megnézem
  Múzeumbaráti Kör

  Iratkozzon fel hírlevelünkre

  Friss hírek, kiállítások, programok

  Tartsa a kapcsolatot a múzeummal, és elsőként értesülhet új kiállításokról, eseményekről, tanfolyamokról, belépő túrákról és egyebekről.