parallax background

Rendezvényhelyszínek


A Magyar Földrajzi Múzeum tetőtéri konferenciatermét és a múzeumkerti kocsiszínét adja ki kulturális célú rendezvényekre, továbbképzésekre.

 

A Magyar Földrajzi Múzeum tetőtéri előadóterme és a múzeumkerti kocsiszín bérbe vehető kulturális rendezvények helyszíneként.

Kocsiszín, kert bérleti díja nyitvatartási időben (100 főig) 6 000 Ft/óra Kocsiszín, kert bérleti díja nyitvatartási időn túl (100 főig) 10 000 Ft/óra

A múzeumi kocsiszín 200 fő befogadására is alkalmas. A kocsiszín mérete: 600 m2. Elsősorban színházi előadások, koncertek helyszíneként ajánljuk. A kocsiszín bérlése sem a székek, sem a technikai eszközök biztosítását nem tartalmazza.

Emeleti konferenciaterem bérleti díja nyitvatartási időben 8 000 Ft/óra Emeleti konferenciaterem bérleti díja nyitvatartási időn túl 10 000 Ft/óra

Az emeleti konferenciaterem befogadó képessége maximum 50 fő. A terem mérete: 210 m2. A terem elsősorban konferenciák, képzések remek helyszíne. A terem székekkel berendezett, igény esetén asztalok is kérhetők. Technikai berendezéseket azonban nem áll módunkban biztosítani, az nem képezi a bérlés részét.

A tetőtéri előadóterem és a múzeumkerti kocsiszín bérlésének részleteiről Borsós Andrásnénál lehet érdeklődni a 06 (23) 363-036 telefonszámon.

100 fő feletti rendezvények esetében egyéni bérleti díjat szabunk meg.


KIÁLLÍTÁSOK

A Magyar Földrajzi Múzeum 5 állandó kiállítással és évente 2-3 új időszaki kiállítással várja a látogatókat. Várjuk Önt is kiállításainkon!


Tovább a kiállításhoz

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Friss hírek, kiállítások, programok

Tartsa a kapcsolatot a múzeummal, és elsőként értesülhet új kiállításokról, eseményekről, tanfolyamokról, belépő túrákról és egyebekről.